Vilka är vi?

Upplyftande och inspirerande möten mellan människor, att njuta av livet, träffa vänner, familj och nya bekantskaper. Att känna sig tacksam, njuta av naturen, det vill vi belysa. Hos oss kan du mysa med Österlens åkrar in på knuten. 


Vår framtida affärsidé bygger på att skapa vackra lokaler för möten av olika slag. Fest, konferens, kick-off, inspirerande events, eller varför inte bara en tjej-weekend? 

På vår gård finns också rum för uthyrning, där vi just nu arbetar med inredningen för att skapa en rofylld, mysig känsla när man bor hos oss. Fokuset i inredningen handlar om att vi vill inspirera till återbruk. Vi inreder med en mix av nya och ”gamla” ting, saker som haft ett liv tidigare. 

Dessutom kan man köpa det mesta av inredningen som finns på rummen med sig hem, och man kan ta med sig en inspiration till att inreda hållbart där hemma.

Vi erbjuder mindfulness-yoga, meditation, jacuzzibad och massage, som går att boka vid intresse. 

Vi kan skräddarsy ett paket till dig och dina gäster.

Regelbundet ska det hållas events på gården, kanske keramikkurser, målarkurser, julmarknad i ladan, hantverksmässa, entreprenörsträffar, föreläsningar, paella-kväll, sydamerikanska grillkvällar, surdegskurs och "chefs table" där en kock sätter ihop en meny som man kan njuta av i vårt orangeri! Bara fantasin sätter gränser, vi har massor med idéer och vi hör gärna dina också!

Österlen när det är som vackrast.


När man har en stunds avkoppling från vardagen, får möta människor eller bara vara för sig själv. Med åkrar runt omkring känner du verkligen naturen och den skånska landsbygden. Vi vill inspirera och jobba mot framtiden.

Stillheten och lugnet.

Vi tror på att njuta av stunden.

Att skapa lite vardagslyx då och då.

Vi hjälper dig gärna med dina visioner.


Logi Gamlegård 

GAMLEGÅRD Everöd

273 93 Tomelilla